lördag, september 06, 2008

ISDE 2008

Nu är tävlingen klar. Patrik är imål och har gjort ett riktigt bra race. Kom 6:a i dagens crossheat och tog sig därmed upp på en total 12:e plats i klassen. Han fick också Guld-medalj för den totala prestation (räknas i % av segrarens tid). Jättekul och med tanke på den annorlunda förberedelse han haft för tävlingen iår är det verkligen bra gjort.
Husqvarna 510 har gått som en klocka! Helt kanon!! Bara tanka och köra.

Team Östra GÖTA - laget kom på en helt fantastisk bronsplats!! Jättegrattis till Fritz, Jonas och Kristoffer! De har kört otroligt jämnt hela veckan och har gjort årets tävling helt otroligt bra!! Team Östra FME kom på 37 plats i totalen, tyvärr fick Micke bryta en dag men startade om och Pierre bröt dag 5. Det blev totalt sett mycket strafftid för laget.

Tjejerna tog brons - här bröt Paulina dag 1 men tjejerna räknar de två bästa tiderna var dag så det gick vägen.

Ikväll är det prisutdelning och hela Östra-gänget firar på hotellet med god mat och, vad man kan gissa, en härlig stämning. Måndag morgon kommer de hem, 09.15 landar planet på Arlanda dvs flyget hem går 05.20 så det är ingen sovmorgon. Transportbilarna kör hem redan imorgon!

På bilden Patrik på ett av proven. Foto: Sandberg