torsdag, april 12, 2007

Hej
Har inte kunnat uppdatera eftersom det varit problem med bloggen. Nu har det gått några dagar sedan Pansartrofén. Det var kul att köra. Körde fast några gånger och på en sträcka när jag var på väg över en stengärdesgård hade jag plötsligt ingen dämpning bak. Trodde allt var trasigt men när jag kört tillbaka till bussen såg jag en sten, modell tennisboll, som hade fastnat mellan länkage och dämpare och fått den att fastna i nedtryckt läge. Kändes riktigt gott att få bort den och sedan funkade dämpning lika bra som vanligt. Kör hela cykeln orginal och den är hur fin som helst att köra.

Kom på 14:e plats i SM2-3 och 22:a totalt om man sammanräknar alla klasser. Några sträckor var jag speciellt nöjd med där jag kom 6, 9, och 10:a i klassen. Tycker såhär långt på säsongen att jag är på rätt väg. Om jag sen hinner träna också mellan tävlingarna kommer det kännas bättre. (idag blev arbetsdagen 13 tim). Jag har ju inte så mycket erfarenhet eftersom jag inte började köra förrän förra året. Varje körning / tävling ger ju mer erfarenhet så jag har börjat samla på mig och ska använda det så klokt som möjligt.

Nästa SM är hos Hallandia i juni, men nu på söndag är det motions-cup i Göta så då träffas stora delar av startfältet i påskas igen.

Hälsningar Patrik

Inga kommentarer: