lördag, oktober 30, 2010

Snart Race!!
Pratade just med Hasse och nu är det snart dags för besiktning. De obligatoriska lagbilderna ska också tas. Paraden är ganska nära hotellet och efter paraden är svenskarna bjudna till stadshuset på bankett. De tycker synd om svenskarna och allt strul som varit. De som stod runtomkring var mäkta imponerade av hur snabbt de fick ordning på tält och allt och sa att det syntes att det var ett sammansvetsat team som var ute. Kul! Det var också, till allas glädje, strax dags för mat i "Team Östra Bistro".
Det är ordnat så förarna får mat på hotellet på kvällen. Egentligen är det bara frukostrestaurang men poliserna äter på kvällen och då äter våra tillsammans med dem.
Vi har inga starttider ännu men första Trophyförarna startar enligt tidigare besked 07.00. Väderprognosen visar på skiftande väder under tävlingsveckan, sol, molnigt och regn lite omväxlande. Men som nå´n sa: "vi är vana vid olika väder". Tävlingsdagarna med liveresultat kan följas på www.isde-live.info
Hälsningar Lena

2 kommentarer:

Anonym sa...

Många rosor till er att ni uppdaterar!!!

Anonym sa...

Kanon med era reportage,tack!Var nu försiktiga med vad ni äter,banketten kan vara ett trick att få "di svenske" på fall(skratt).